Tukea ja työkaluja

terveyteen ja hyvinvointiin

Ota yhteyttä
Tammerkosken Terveys on tukenasi sinun tarinassasi. Tarjoamme kokonaisvaltaista osaamista, apua, tukea sekä työkaluja yksilöiden ja yhteisöjen tarpeisiin. Toimimme tiiviissä yhteistyössä alan parhaiden toimijoiden kanssa asiakkaan hyväksi ja kuhunkin tarpeeseen sopivien ratkaisujen löytämiseksi.

Yleislääkärin vastaanottomme on toimintamme kivijalka. Tuemme terveyttä, fyysistä ja henkistä hyvinvointia, jaksamista ja vaikkapa kivun-ja painonhallintaa. Nuorisovastaanotto on perehtynyt nuorten hyvinvointiin ja terveyteen nuoriso- sekä perhelääketieteen erikoisosaamisella. Urheilijat ja valmentajat joukkueineen tavoitamme hyvinvoinnin, kuntoutuksen, uran ja motivaation erityiskysymyksissä. Dialogisessa työnohjauksessa etsimme yhdessä ratkaisuja yksilön tai ryhmän työssä esiintulleisiin haasteisiin tai poikkeustilanteisiin – myös niihin ennakoiden.

Arvostamme jokaisen yksilön tai yhteisön omaa polkua. Asiantuntijuudemme avulla pystymme tarjoamaan peilin, jonka kautta yksilö tai yhteisö voi muuttua haluttuun suuntaan. Tavoitteemme on mahdollistaa jokaisen oman elämänsä omistajuus, löytämällä yhdessä ymmärrystä tilanteeseen ja ottamalla askeleita oikeaan suuntaan.

Palvelut

Tammerkosken Terveyden yleislääkärin ja nuorisovastaanoton, sekä urheiluterveys- ja työnohjauspalveluiden vastaanotto on Pirte Lääkärikeskuksessa, Ratinan kauppakeskuksessa. Ota yhteyttä soittamalla tai sähköpostitse mikäli haluat varata ajan etäyhteydellä pidettävään tapaamiseen.
Lue lisää palveluistamme painamalla + merkkiä.
Yleislääkärin vastaanotto
Yleislääketieteen erikoislääkärin vastaanotto on avoinna kaikille vauvasta vaariin. Varaa aika vastaanotolle mikäli esim. sairastumisoireet, kipu, väsymys, mieliala tai vaikka painonhallinta mietityttävät. Yhdessä kartoitamme sopivan lääkityksen tai hoitomuodon tarpeen. Muita palveluita: Reseptin uusiminen, ehkäisyneuvonta, lähete fysioterapiaan tai muuhun erikoistuneeseen terveyspalveluun.
Nuorisovastaanotto
Nuorisoikäisten terveyteen ja hyvinvointiin perehtynyt asiantuntija keskustelee, neuvoo ja rakentaa ratkaisumalleja yhdessä nuoren kanssa. Haasteena voi olla esim. opiskeluhankaluudet, ongelmia kaveri- tai perhesuhteessa, mielialan muutokset tai vaikka kysymyksiä parisuhteesta ja ehkäisystä. Nuoren niin halutessa tapaamisiin otetaan mukaan myös verkostoa, kuten perheenjäseniä tai ystäviä.
Urheilijat ja valmentajat
Asiantuntija ja keskusteluapua urheiluun liittyvissä terveydellisissä hyvinvoinnin erityiskysymyksissä. Haasteena voi olla esim. kuntoutus, sairauksien vaikutus urheiluun tai ravintoon ja uneen liittyvät asiat. Motivaatiohaasteet ja tuki urheilu-uran päättyessä ovat usein myös tapaamisten aiheena. Tarvittaessa ohjaamme yhteistyöverkostosta parhaan hoitomuodon pariin kuten fysioterapiaan ja kuntoutukseen.
Tarjoamme valmentajille tuki- ja sparrausapua sekä neuvoja ja työkaluja valmentajan ja valmennettavien välisiin suhteisiin.
Työnohjaus
Tammerkosken Terveys tarjoaa dialogista työnohjausta, jossa etsitään yhdessä ratkaisuja yksilön tai ryhmän työssä esiintulleisiin haasteisiin. Kiusaaminen, työn muutostilanteet, irtisanomiset tai yt-neuvottelut ovat suuria muutoksia ja työnohjaus voi olla tilannetta kaikille osapuolille rauhoittava ulkoinen tuki. Ohjaustyössä löydämme myös ennaltaehkäiseviä keinoja haasteisiin ja toimiin työyhteisössä.

Marja-Leena Hyypiä

KOULUTUS

Yleislääketieteen erikoislääkäri
Perhelääketieteen erityiskoulutus
Nuorisolääketieteen erityispätevyys

KOKEMUS

Omaan yhteensä yli 30 vuoden kokemuksen yksityislääkärinä sekä
kaupunkitason terveydenhuollon hallinnosta, kehittämistyöstä ja työterveyshuollosta.

TARINA JA PALVELUT

Yrityksen nimen takaa löytyy kiitollisuus kotikaupunkiani ja sen asiantuntevia toimijoita kohtaan. Yritysyhteistyössä palvelemme yhdessä vielä laajemmin.

Tammerkosken Terveys – Terveydeksemme nyt ja huomenna!

Yhteistyökumppanit

Toimimme yhteistyökumppaneidemme kanssa tiiviissä yhteistyössä asiakkaan terveyden ja hyvinvoinnin hyväksi ja tarpeeseen parhaiten sopivien ratkaisujen löytämiseksi.

Yhteystiedot

Marja-Leena Hyypiä

Yleislääketieteen erikoislääkäri
+358 40 557 6614

Pirte Lääkärikeskus, Ratinan kauppakeskus

Vuolteenkatu 1, 33100 Tampere
+358 40 557 6614

Yksityinen Lääkäriasema Pirte, Ratinan kauppakeskus

Vuolteenkatu 1, 33100 Tampere

Ota yhteyttä

4 + 14 =

+358 40 557 6614
Pirte Lääkärikeskus, Ratinan kauppakeskus
Vuolteenkatu 1, 33100 Tampere
Seuraa meitä somessa!
+358 40 557 6614
Pirte Lääkärikeskus, Ratinan kauppakeskus, Vuolteenkatu 1, 33100 Tampere
Seuraa meitä somessa!